Περιγραφή Περιοχής - Ελαφόνησος

Σήμερα, κατασκευάζονται προς πώληση τρεις κατοικίες στη θέση/περιοχή «Παναγίτσα» στη Νήσο Ελαφόνησο του Νομού Λακωνίας.

Όλη η Νήσος Ελαφόνησος ανήκει στο δίκτυο NATURA της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον κωδικό CR2540002, χάρη στη σπάνια χλωρίδα και πανίδα, το μικροκλίμα της (ήπιο με μεγάλη ηλιοφάνεια όλο το χρόνο περίπου 3000 ώρες) και τις μοναδικές σε ομορφιά παραλίες της που έχουν βραβευθεί επανειλημμένως ως πρώτες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Για πολλούς που γνωρίζουν το νησί, η περιοχή της Παναγίτσας αποτελεί μοναδικό σε ομορφιά συνδυασμό τοπίου και παραλίας με τα μικρά νησιά της Παναγιάς σε απόσταση 200 μ. από την ακτή της.

Η θέση του αγροτεμάχιου (εμβ. 4050 m2) είναι εξαιρετική στο συγκεκριμένο τοπίο με καταπληκτική θέα και σε απόσταση περίπου 400 μ. από την παραλία της Παναγίτσας και μόλις 5 λεπτά με αυτοκίνητο από όλες τις άλλες παραλίες και το λιμάνι του νησιού.

Νέα - Ανακοινώσεις

29Μαΐ

Πολυτελείς κατοικίες με όμορφο περιβάλλοντα χώρο προς πώληση

Εξαιρετικές κατοικίες ποιοτικής κατασκευής εντός μεγάλου και όμορφα διαμορφωμένου οικοπέδου και θέα την παραλία της Παναγίτσας στην Ελαφόνησο Λακωνίας είναι διαθέσιμες προς πώληση.
20Φεβ

Καλώς ορίσατε!

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οτιδήποτε χρειαστείτε και να σας λύσω τυχόν απορίες σας.
Σπύρος Κων/νου Αρβανίτης Αρχιτέκτων Μηχανικός Μελέτη - Κατασκευή - Πώληση Εξοχικών κατοικιών & οικοπέδων στη νήσο Ελαφόνησο, Νομού Λακωνίας